CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 15/7

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och halvsover, jag är verkligen hur trött som helst, skönt att vi bara har 3 arbetsdagar kvar innan fyra veckors semester =)


Igår kväll var Jesper iväg och spelade Magic på kvällen så han var inte hemma förrän halv 10 på kvällen. Men ja, jag fixade mig lite mat och sedan satt jag vid datorn, hade en väldigt lugn kväll, eller jag grejade lite här hemma när jag kom hem bara.


Idag har jag varit på Backaplan och träffat Lisa en sväng, det var trevligt =) Vi satt och pratade lite om vad vi skulle göra om vi hade slutat på våra jobb. Lisa ska gå en kurs innan och det blev jag faktiskt också lite intresserad av, fast inte samma som henne, hon ville gå bartenderkurs och jag isf barista. Jag minns att jag pratade om att jag gärna ville gå en sådan kurs för några årsedan när jag jobbade på Lilla saluhallen, eller även innan när DeliX låg där, men det blev aldrig av. Men det är nog något jag hade velat, så man iaf har den utbildningen, fast om jag hade bytt jobb så är jag faktiskt inte helt säker på att jag skulle vilja fortsätta med kallskänka, jag tycker ju det är roligt och så, men det sliter på himla mycket på kroppen, man blir så himla trött och har ont här och var efter lång tid. Jag hade nog egentligen velat gå någon/några kurser lite åt det hållet jag håller på med nu, fast lite annat ändå, men jag vet inte. Jag tycker ju om att jobba med händerna och samtidigt med människor, någon som har förslag? =)


Ne nu ska jag nog faktiskt snart sova, känner mig helt slut verkligen.

God natt!

//CarroEllen