CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 12/7

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.


Idag har jag först varit med mamma i stan en sväng, vi skulle köpa skor till mig, jag upptäckte ju igår att mina enda sandaler har börjat gå sönder. Så strax före kl 14 mötte jag upp mamma i stan. Vi gick i typ alla skoaffärer i hela stan (som vi brukar göra när jag ska köpa skor) Jag provade ett par i en av de första butikerna som vi var i som satt bra på, men jag ville kolla vidare om jag kunde hitta några andra, men det gjorde jag inte så vi gick tillbaka och köpte de, eller några som var väldigt lika de som jag provade. Usch det är alltid lika jobbigt att kolla efter skor till mig, det blir typ alltid alla skoaffärer i hela stan innan jag hittar något jag vill ha och kan ha.

Så idag blev det ett par skor, ett par vita tajta byxor och ett par lite halvsäckiga jeans som är lite kortare än vanligt, men såå sköna, dock väldigt dyra.


 

Dessa skorna var väldigt sköna fast lite ovant med sådan grej mellan tårna. Det är just innesulan som är så speciell, och den finns i många olika varianter men sulan är densamma =) Dessa köpte jag på Bianco för 549:-


 

Vita byxor, köpte jag på Veromoda för 349:-


 

Jeansen. Lite säckiga men väldigt sköna, köptes på Design Only för 1599:-


 

Så här ser de ut baktill.När jag kom hem vid 18 tiden nu ikväll så satt älsklingen och jag en liten stund i soffan. Vi satt och försökte hitta om det kom något vettigt på tv nu ikväll, men det gjorde det inte. Så då kom jag med idén om att ta en cykeltur, så det blev det, en ganska lång cykeltur, eller det tog ca 30 min en väg, till Björlanda Kiles småbåtshamn. Jag har varit där en gång tidigare men det är många årsedan nu. Det var en väldigt härlig cykeltur, lagom varmt ute också, även Jesper var väldigt nöjd med den turen =)

Så ja, vi cyklade runt lite i hamnen och hittade en thai/grillrestaurang. Jesper var väldigt hungrig och jag var väl lite småhungrig så vi satte oss där och åt lite. Så ja, för att avsluta det här så kan jag väl säga att jag har haft en väldigt trevlig dag, och nu borde jag sova riktigt gott inatt =)

Lite bilder kommer här. 

Jesper tog en panoramabild över hamnen, lägg märke till Alla master.


  

En liten gård som vi cyklade förbi, såå mysigt. Det är det som är så mysigt med Björlanda och Säve, det känns delvis som landet, men ändå som stan. Björlanda hade jag nog kunnat tänka mig att bo i, väldigt mysigt och lite lantligt.


Tagen på samma ställe som bilden innan.


Ne nu är det nog sovdags!

God natt!

//CarroEllen