CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag!

Godkväll bloggen!

Då var det äntligen fredag. Denna veckan har gått ganska fort, men eftersom att vi hade städkväll på jobbet i tisdags så känns det som att jag inte har varit hemma så mycket i veckan, men men, har ju bara 5 dagar kvar att jobba innan semester =)


Idag har vi haft massor att göra på jobbet, jobbade med Linnea ett par timmar idag också. Det gick bra, men eftersom att det var en del att göra så var det lite smårörigt, men så brukar det vara när man jobbar med någon som man inte är van vid.

Efter jobbet åkte jag till stan och mötte upp Jesper då han skulle hämta ut sin nya platta som hade kommit, så nu har han något att pilla med.


Imorgon ska vi eventuellt in till stan en sväng och kolla på cykel till mig igen, ska kanske också kolla på skor till mig, upptäckte idag att mina sandaler, de enda jag har har börjat gå sönder =(


Resten av kvällen blir det nog till att kolla på film/serie. Jesper hade hittat någon gammal serie i Öppet arkiv på svt för ett tagsen och så har jag ju inte heller sett den nya Morden i Midsomer, den som gick i tisdags.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)


//CarroEllen