CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Inget internet eller tv

Godkväll bloggen!

Sitter nu ute på balkongen där det blåser gött och är jättevarmt, men ändå svalare än inne =)

Jag sitter nu också på internet via telefonen. När jag kom hem så fungerade nämligen inte internet, och inte tv:n heller, och vi har försökt felsöka det och grejer men som Jesper sa, det är typ som att en kabel är avklippt, det är tyst. Så Jesper ringde tele2 nu ikväll som inte hittade något fel, utan ist fick vi felanmäla det så nu kommer teknikerna ringa om 1-3 dagar, och självklart gav Jesper de mitt nr utan att nog riktigt tänka till, jag som inte ens kan svara i telefon på dagen, lyckat, så ja vi får väl se, hoppas att det kommer igång av sig självt, vi har ju liksom ingen tv heller då tv:n går på nätverket, typiskt!

Usch det är så tråkigt med sådanahär problem. Det var ju typ precis när vi hade flyttat hit och typ ett år efter så hade vi ju jättemycket problem med internet, det var fel på routern som de skickade och massa konstiga saker så det var ett antal gånger som vi var utan internet i flera dagar, men då fungerade iaf tv:n.... Usch, avskyr sådanthär..


Igår hade vi städkväll på jobbet, och efter det gick vi, eller Nea och jag cyklade mdans de andra åkte bil, och åt på Max som har öppnat ett par hundra meter från oss. Så ja, jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så sent igår, men det blev det. Vi var hemma hos mamma igen kl 23, så idag har jag inte direkt varit jättepigg.


När jag kom hem idag så fixade jag espressoglass, egengjord chokladsås med fras till som typ är lite som chokladbollssmet, och så tänkte jag sätta mig på balkongen och kolla på gårdagens avsnitt av Morden i Midsomer på svtplay. Men ja, när jag öppnade explorer så hade jag ju inte anslutning. Så den planen sprack =( och det blev inte heller någon glass då eftersom att jag satte mig och felsökte eftersom att jag gärna ville få ordning på det... Hoppas att det går igång ikväll..


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen