CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 5/7

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och äter lite choklad.


Idag har vi varit en sväng på Backaplan. Jesper skulle kolla på kläder och en ny platta, och jag hade ett presentkort på Siba som jag ville köpa något roligt för, och så skulle vi gå och kolla på cykel till mig. Jag har ju en cykel men jag har aldrig riktigt tyckt om den från första början, sedan har den ett väldigt dåligt ställ som vi aldrig har lyckats byta så den har tippat väldigt många gånger så den har lite repor och bucklor här och var.

Jesper fick i alla fall köpt ett par nya kortbyxor, några tröjor och en ny cykelhjälm till sig. Själv hittade jag inget så roligt på Siba, jag kom bara på en sak som jag behövde när vi gick dit, färgpatroner till skrivaren, så det blev det bara, hittade inget annat roligt, inte ens något spel. Men så är det ibland.

Ja vi var som sagt var inne på Sportson och kollade på hjälm till Jesper och cykel till mig. De hade bara en enda cykel som passade mig som fanns i lager för att provcykla, men av någon dum anledning så valde jag att inte provcykla den (ångrar det i efterhand) så någon cykel blev det inte idag. Jag ville nog ha lite fler än en enda cykel att välja på för just provcykla den innan gör ju att det blir lite lättare. Men ja, får väl åka dit någon annan dag, eller Jesper pratade om att det finns en Sportson vid hans jobb också som är större än den vi var på idag, så ja, vi får se, de kanske har lite fler. Där vi var idag så visade han några andra cyklar också som finns i tjejmodell men det var inga de hade inne.


Resten av kvällen blir det till att ta det lugnt, jag är helt slut efter denna dag, förkylningen är trots allt inte helt bra än, men nästan.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen