CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag =)

Godkväll bloggen!

Då var snart denna fredagen över. Idag har vi haft det lugnt på jobbet, det kanske beror på att Max har öppnat bara ett par hundra meter från oss och de har säkerligen skickat ut massor av rabattkuponger som gör att många går till dem. Men snart när folk har tröttnat på det så delas det upp på de olika matställerna runtom som innan =)


Ja igår jobbade jag ju min första dag på två och en halv dag efter att ha varit sjuk, och jag kan säga att det kändes verkligen att jag inte var helt frisk, jag var verkligen helt slut när jag bara hade gjort småsaker. Men som tur var så hade vi det väldigt lugnt så det var gött ändå, kom hem till halv 10 också =)


Innan jag åkte hem från jobbet idag så åt vi fredagstårta som vi gör ibland, så jag fick springa till bussen vid jobbet för att sedan hinna med 24 på Backaplan. När 24 väl kom och den körde iväg så pep det massor hela tiden. Vi åkte en hållplats coh där blev vi ståendes. Det visade sig att det var något med luften eller något till dörrarna så de gick inte att öppna och stänga som de skulle, och så kunde man inte köra bussen tydligen. Så efter typ 15 min (lagom till nästa buss kom) så kom ersättningsbussen. Just det ja, grejen var den att när jag gick på 24 på Backaplan så upptäckte jag en humla som surrade runt vid fönstret där jag satt, så det gjorde inte mig så mycket att vi fick byta buss trots att vi blev typ 15 min sena. Så den bussen blev ståendes mitt på busshpl mitt i vägen fast det gick att stanna bakom den precis. Så ja, ett litet "bussäventyr" blev det på hemvägen så där en fredageftermiddag, men men.. Och jag hade ju egentligen då inte behövt springa till bussen vid jobbet, men men..


Resten av kvällen blir det bara till att ta det lugnt, hör att några grannar har fest på sin uteplats och de låter en del, hoppas bara de är tysta till 23..


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen