CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma idag

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan hemma med älsklingen och kollar på Allsång på Skansen. Asså vad tycker ni om det programmet nu sedan de bytte programledare?

Själv tycker jag att det inte alls är lika bra drag längre, det går så långsamt, Petra pratar för mycket och den här gången är det flera artister som man knappt ens har hört talats om. Ne bäst var det programmet när Lasse Berghagen var programledare. Allsång på Skansen har alltid i alla år varit ett program som jag har längtat efter och alltid suttit bänkad framför tv:n kl 20 varje tisdag de senaste åren, men idag hade jag tom glömt av att det skulle komma, och när det väl har börjat sitter jag bara och gäspar för det går för långsamt, tråkigt! =(


Annars idag har jag typ bara suttit i sängen och i soffan framför datorn. Hittade en gammal film som jag inte hade sett på flera år och som var tre timmar lång, så den har jag suttit och kollat på, "1939" heter den.


Just det ja, var det någon mer som hörde det åskovädret som drog över inatt, eller väldigt tidigt imorse? Jag vaknade med ett ryck av att jag hörde ett Väldigt kraftigt muller, först när jag hörde att det spöregnade ute också så förstod jag att det åskade, det var verkligen ordentliga muller.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)
//CarroEllen