CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sjuk

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att maten ska bli klar, älsklingen har lagat mat till mig ikväll, pasta och köttfärssås, mums!

Imorse kände jag att jag inte skulle orka hela denna jobbdag, och det gjorde jag inte heller, men jag fick jobba hårt fram tills att S kom och bytte av mig. Mellan 9 och halv 10 imorse kom det ett stort busslass, ett lag (det är ju Partillecup denna veckan) Redan innan det var jag helt slut, men när de kom var det ju bara att bita ihop och få bort allt. Efteråt ville jag bara gå och sätta mig, men då hade vi ju en del att fixa.

Vid kvart i 12 fick jag gå hem. Så när jag kom hem vid strax före kl 13 så lade jag mig bara i soffan framför datorn, och här har jag legat hela eftermiddagen fram tills att älsklingen kom hem vid halv 6. Nu ikväll har jag bara fixat disken lite och jag var verkligen helt slut efter det, usch. Förkylningen blir bara värre och jag har verkligen noll ork alls. Så ja, jag lär väl ligga i soffan hela dagen imorgon =( Usch vad tråkigt att vara hemma. Hoppas jag kommer på något att skriva eller något. Tänk vad härligt det var för flera årsen, i början av 2000-talet, kanske innan det också och ett antal, typ 8 år efter det så kunde jag bara sätta mig vid datorn och bara börja skriva, det var helt underbart. Det kunde vara typ vad som helst, argumentationer, berättelser, spökhistorier, tidningar och dikter. Tidningarna var nog de roligaste. Då skrev jag ju om massa olika saker. Lägger upp en gammal bild på några saker jag skrivit genom åren, fast inga dikter, de hittar nu under katerorin "saker jag skrivit" lite längre ner på sidan.


 


Nu ska jag äta!

//CarroEllen