CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God morgon

God morgon bloggen!

Vaknade för ca 30 min sedan till ett regnigt Torslanda, fast regn idag gör inte så mycket då vi ska ha städdag här hemma.


Nu märks det alltmer att det är semestertider på jobbet, vi har alltmer att göra, folk som åker iväg och stannar och äter hos oss, och ett och annat busslass har börjat dyka upp nu också.


Asså vilket väder det var igår. När jag var påväg hem igår eftermiddag så ringde jag Jesper som även han var påväg hem,och han sa att just när jag ringde så åkte de in i en vägg av vatten, det började verkligen spöregna. Efter några minuter gjorde bussen som jag satt på precis samma sak, det började hagla och spöregna, det rann vatten på hela vägen, och så åskade det, mullrade och blixtrade samtidigt ett tag också. Jag som skulle sitta på bussen en bit till tyckte det var väldigt mysigt med det spöregnet och åskan, men jag tyckte lite synd om alla de som skulle gå av just när det hade börjat.

Senare under kvällen läste jag att blixten hade slagit ner i ett handikappsboende här i Torslanda, som tur var skadades ingen och byggnaden rökfylldes bara men den började inte brinna som jag förstod det som, tur det =)


Ne, jag kanske ska gå upp och äta lite frukost, jordgubbar eller kanelbulle? eller kanske både och :P

Jag hör att Jesper fortfarande sover, och det får väl han göra då, iaf en stund till, han har ju blivit sådan sjusovare på morgonen..


Ha en bra dag! =)


//CarroEllen