CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älskling och ska snart sova.

Ja nu har vi äntligen kommit hem igen efter att knappt ha varit hemma den senaste 1,5 veckan, borta bra men hemma bäst!!


Ja i torsdagskväll åkte vi till Brevika. Vi hade väldigt lugnt på jobbet så chefen var så snäll och jobbade de sista 3 timmarna för mig på kvällen så vi kunde åka lite tidigare, och bra var det för vi var inte framme förrän kvart i 10 på kvällen, det tog tid att köra denna gången, inte bara pga mycket trafik, det var ju också med mammas halvdåliga bil (varför hon nu enivsas att köra med den förstår jag inte men men..)

Den kvällen var Nea och jag nere en sväng på bryggan sent på kvällen och tog ett kort på den fina solnedgången, och då kände jag verkligen hur mycket jag hade saknat det, äntligen var jag där!


 


Den natten sov älsklingen och jag i tält, eller jag vaknade vid 3:10 av att han snarkade för mycket så jag gick in och lade mig i huset ist, och sedan har han fått sova i tältet själv varje natt hela helgen, lite tråkigt =(

Annars har vi haft en ganska lugn helg, vädret har varit sådär, typ 14-15 grader, väldigt blåsigt och en hel del moln, och i söndags regnade det en del också, så det var inte direkt något höjdarväder för att vara där, ne bättre väder får det allt vara om man ska vara där för att man ska ha något att göra..


Ikväll har vi suttit och kollat lite på resor här hemma, vad vi egentligen ska hitta på på semestern. Jesper tycker att jag ska försöka hitta något, vilket jag försöker med men jag hittar inget, så nu har han börjat säga att om jag inte hittar något så bokar han en resa med flyg för oss till Skottland. Jag vill jättegärna till Skottland MEN jag vill inte flyga.... Jag vet att jag måste komma över det någon gång, men jag vågar inte.. hmm, hur ska jag göra?...


Hoppas att ni också har haft en bra midsommar =)


Ne nu måste jag sova! God natt!

//CarroEllen