CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 18/6

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och slökollar på en Morden i Midsomer som går på tv.

Sorry för min enormt dåliga update här den senaste veckan, men det har verkligen gått i ett hela tiden, har knappt haft igång datorn heller =(


Idag kom iaf älsklingen hem efter att ha varit fem hela dagar på läger, och jag har varit hos mamma.

När jag kom hem i eftermiddags så låg älsklingen och sov så jag gick bara in och kramade honom sedan fick han sova vidare, han är ju lika trött varje gång när han kommer hem från det lägret.

Så nu ikväll har jag packat upp hans väska, kört en tvättmaskin, fixat disken, packat och grejat här hemma. Så nu var det väldigt gött att sätta sig i sin egna soffa hemma framför tvn med min älskling, har verkligen saknat honom, tur att jag har haft så mycket annat att tänka på hela helgen. Och inatt ska jag sova i min egna säng efter fem nätter hos mamma, ska bli så gött =)


Imorgon blir det till att jobba kväll, jag har verkligen försökt byta bort det passet men jag har tyvärr inte lyckats, så ja, vi kommer att vara i Brevika någon gång imorgon natt, kanske bara bra att morfar inte ska med så kan vi sova i hans rum, slippa sätta upp tältet kl 12 på natten i skogen... Nu hoppas jag iaf att vi kan sova i tältet en natt om vädret tillåter det, hoppas!


Ne nu blir det till att umgås lite med älsklingen innan vi ska sova, jag är verkligen helt slut så jag lär väl somna om en stund, kanske borde gå och borsta tänderna.


Hoppas att ni också har haft en bra vecka =)


//CarroEllen