CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fullt upp

Godkväll bloggen!

Ligger nu i sängen och ska snart sova.

Denna veckan har hittils varit fullt upp igen, eller i måndags var det ganska lugnt fast jag var bra trött då av någon anledning.

På måndagkväll hade jag somnat i Jespers säng, och vid halv 12 tiden på natten vaknade jag, eller Jesper väckte mig för att jag skulle gå in och lägga mig i min egna säng. När jag gick in till mitt rum och skulle stänga fönstret så lyckades jag klämma tummen i fönstret. Det är nämligen den spärren som sitter i fönstret för att det ska kunna vara vidöppet måste jag hålla upp när jag ska stänga fönstret, samma sak som jag gör varje kväll, men just den kvällen tänkte jag inte så långt att jag var tvungen att ta bort tummen också för att kunna stänga, så där klämde jag mig på kanten av fönstret. Det gjorde skitont så den kvällen somnade jag efter kl 12. Så igår var jag delvis vänsterhänt på jobbet, och jag kunde inte tex ta ut bröd ur ugnen, och jag hade även problem med att lägga på dressingar på smörgåsarna, det har jag haft idag också, fast idag har det varit iaf lite bättre.

Igår eftermiddags var älsklingen och jag i stan en sväng, han skulle köpa lite saker till lägret och så.


Nu ikväll har vi packat här hemma, Jesper har packat till scoutlägret som han åker iväg på på fredag och jag har packat till mamma. Det känns skittråkigt att älsklingen ska åka iväg fem hela dagar, fast i år lär jag ha en del att göra ändå när han är borta, så jag kan ju hoppas att det inte blir lika jobbigt som det tex var förra året. Förra året när han var på läger så var jag ledsen över det och just samma vecka minns jag att jag låg hemma hela veckan och var jättesjuk, förkyld och feber, det var nog det värsta året när han var borta, usch...


Imorgon blir det mer packning, ska packa till Brevika också som vi ska till över midsommar. Jesper var väl sådär till att åka dit först men när jag sa att vi kan ta med oss tältet och sova i det, då gick han med på att följa med, hehe, du är väl för söt älskling, har du inte sovit i tält tillräckligt i hela fem dagar bara en dag tidigare?.. Hehe.


Ha en fortsatt bra vecka! =)


//CarroEllen