CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 8/6

Godkväll bloggen!

Ja då var redan denna helgen över, shit vad fort det har gått, fast kanske inte så konstigt, jag jobbade ju faktiskt några timmar i fredags, två timmar längre än vad jag hade räknat med också, så hela fredagen när jag kom hem så låg jag utslagen i soffan hemma och bara sov och tog det lugnt, kollade ju på ett par filmer också med älsklingen.

Igår var vi ju ute på Donsö så då gick ju hela dagen bort för det, fast det var väldigt trevligt =)

Idag har Jesper och jag varit en sväng nere på torget. Vi var först och slängde massa kartonger och tidningar, sedan gick vi till hemtex där jag hade sett i Metro tidigare i veckan att de sålde ut mörkläggningsgardiner, så det gick vi och köpte till Jespers rum, hans rullgardin har nämligen gått sönder, och så hittade vi gardiner i hans favoritfärg, gröna, så nu ska vi bara nåla upp de lite så ska mamma hjälpa oss att sy upp de lite, det blir säkert bra =)


Nu ikväll invigde vi vår nya grill här hemma också, vi hade köpt flintastek som vi grillade, och potatissallad och grillade majskolvar till, supergott verkligen! =) Mamma och Nea som var i Torslanda kom också förbi och åt, det var trevligt =)


Så ja, vi har inte gjort jättemycket idag, fast lite saker ändå, hade däremot behövt städa här hemma, fast får göra det någon dag i veckan.

Ne, kan vi inte bara hoppa till midsommarhelgen nu direkt så åker inte Jesper iväg, eller redan har kommit hem.. Vill inte att han ska åka iväg, och nej jag varken vill eller kan åka med de som han tjötar om varje år. Hmm..


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen