CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fullt upp och trött

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och ska snart sova, Jesper sitter och kollar på någon "Jesperfilm" på tv på 6an.

Igår hade jag fullt upp, var och klippte mig på eftermiddagen sedan mötte jag upp Jesper så åkte vi hem tillsammans, så vi var hemma strax efter kl 18. Och igår, likaså idag var jag supertrött, jag slocknade i soffan halv 10, fast egentligen kanske inte så konstigt, jag är inte van vid att gå upp 5:20 på morgonen nu än..


Idag på hemvägen så var jag en sväng på maxi och handlade lite. Väl hemma har jag nu i eftermiddag och kväll packat inför de kommande dagarna och slagit in Neas present och grejat med lite annat, så nu är jag också helt slut verkligen.


Imorgon åker jag då till mamma och sover där till fredag. På torsdag tar Nea studenten så då blir det fullt upp, och på fredagmorgon vid halv 6 tiden så kommer chefen och hämtar mig hos mamma så åker vi ner till jobbet och börjar göra den stora beställningen som vi har på fredag. Vi räknar med att den kommer ta typ 3 timmar att göra, så jag hoppas att jag kommer från jobbet vid 8 tiden på morgonen. Sedan är det ju Torslandafestivalen hela fredagen, och sedan är det studentfest för Nea ute på Hälsö, fast vi får se om jag orkar åka ditut och gå på den. Jag lär ju vara ganska trött på fredag asså.


Så ja, jag kommer nog inte direkt ha tid att skriva här de kommande dagarna, men vi får se =)


Nu är det sovdags!

God natt!

//CarroEllen