CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

onsdag 14/5

Godkväll bloggen!

Ännu en ensamhemma kväll då Jesper jobbar sent idag också, så för ovanlighetens skull sitter jag vid mitt skrivbord på mitt rum, jag tänkte sätta mig i soffan men fick just då syn på en Stor spindel på väggen precis bredvid soffan, men medans jag gick och hämtade flugsmällaren så försvann den, så soffan är inte min plats ikväll.. Avskyr spindlar!..


Idag har det varit en trevlig men väldigt lugn dag på jobbet, fast vi har haft mer att göra idag än de andra dagarna, så bra det iaf =) Men ja, imorse, eller i förmiddags hade jag en väldigt jobbig kund. När han kom in i restaurangen pratade han i telefon, när han väl började beställa så sa han bara att han ville ha något utan kött, tonfisk sa jag då, och så ville han ha två halvor efter en liten stund, han velade mellan en hel eller två halvor. Just när han hade beställt så ringde hans telefon igen, och så gick han iväg ut i serveringen, jag försökte ropa efter honom vilken ost han vill ha ett par gånger, men han hörde mig inte, så höll han på hela vägen fram tills att han var ute ur restaurangen, jag fick ropa på honom för varje sak jag skulle fråga honom. När mackorna var klara och jag ställde mig i kassan för att vänta in honom så hade han hade suttit sig i serveringen och pratat i telefon, då var Emelie lite halvirriterad på honom eftersom att han försvann hela tiden, så när jag stod i kassan och väntade på honom så gick Emelie och sa till honom att det var klart. När han skulle betala så förklarade han bara att han var stressad, och min tanke då var, men jag sa det så klart inte "om du hade lagt ifrån dig telefonen en minut så hade dina mackor varit klara för flera minutersen". När han hade betalat och var påväg ut så vände han och frågade om det var två mackor "ja" svarade jag, och sa till Emelie samtidigt "det var ju det du ville ha" så skrattade vi. Asså snälla när ni beställer något eller står i någon kassa, för allas trevnad och för att det ska bli lättare för alla, skit i telefonen ett par minuter, det är väl väldigt sällan en person i telefon som inte kan vänta 1 minut tills du kan ringa upp när du har beställt. Blir så trött på alla kunder som kommer in och beställer och pratar i telefon samtidigt...Resten av kvällen blir det till att ta det lugnt. Jag känner mig verkligen helt slut ikväll igen och har ont i huvudet av någon anledning.

Eftersom att älsklingen är borta ikväll igen så kunde inte jag motstå att köpa lite gotte till mig själv ikväll, dessa är det ikväll;

 


Jättegoda! =)


Hoppas att ni har haft en bra dag =)


//CarroEllen