CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

God morgon

God morgon bloggen!

Ja då var det torsdag igen och det innebär jobba kväll...

Asså hela den här veckan har jag hittils känt mig typ orkeslös och väldigt trött, antingen beror det på vädret eller så är det någon förkylning som är på G, hoppas inte det bara..


Till helgen får vi se lite vad som händer, vi pratade lite om att åka ut till södra skärgårn men eftersom att de säger skitväder hela helgen så känns inte det så lockande, får se om vi kanske bara åker ut över en dag eller något, men det är ju så långt att åka för bara en dag, ne vi får se. Om vi stannar hemma så får vi se vad som händer, men något får vi nog hitta på, vi har ju tagit det väldigt lugnt de senaste helgerna, men det har behövts också då vi har varit väldigt trötta båda två här hemma, men men.


Det är ganska gött faktiskt med alla dessa röda dagar under våren, och just att de ligger på torsdagar, jag har ju inte jobbat så mycket kväll de senaste veckorna, jag jobbade ju ett morgonpass en torsdag för ett par veckorsedan då jag behövde fixa lite saker på kvällen och sedan har det varit röda dagar. Nu jobbar jag tre torsdagar i streck med idag, sedan ledig två, det är ju någon röd dag snart igen och sedan tar Nea studenten på en torsdag, så det är ganska gött ändå.


Ne nu kanske det är dags att fixa ordning lite här hemma innan jag går till jobbet.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen