CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 7/5

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan i min ensamhet och skriver detta. Jesper är ikväll iväg med jobbet och spelar Magic så han kommer hem lite senare. Asså usch jag avskyr när det är runt 10 grader ute, då är det skitkallt i lägenheten här, nu sitter jag liksom med myskläder, duntofflor och täcke på mig och fryser ändå. Hoppas älsklingen kommer hem snart så jag får krama honom, han är ju typ alltid ett element...


Denna dag har varit helt okej på jobbet, har haft typ lagom mycket att göra. Det märks verkligen nu när det har blivit sämre väder ute, vi har inte alls lika mycket att göra, folk drar väl sig kanske för att gå ut när det är skitväder, det gör iaf jag.


Men ja, nu ikväll har jag lagat lite mat, kycklinggryta alá Carro och så bakade jag en Carros specialare, en kladdkaka också, jag har varit så sugen på det nu några dagar och så kände jag att nu när jag ändå är själv hemma en hel kväll så kan jag faktiskt unna mig det =)


Just det ja, vi har ju en skål/fat eller vad man kallar det för på köksbordet, en turkos som vi fick av Jespers föräldrar när vi fyllde år tror jag det var. I helgen fick älsklingen idén att han ville så krasse i den skålen, så där växer det massor nu.


 


Ne nu får jag gå ut i köket och ta mig en bit kaka innan det börjar på tv, 112 på liv och död.

Ni får ha en fortsatt bra kväll! =)


//CarroEllen