CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tröttdag

Godkväll bloggen!


Nu sitter jag i soffan med älsklingen och skriver detta samtidigt som vi sitter och kollar på Morden i Midsomer som nästan varje lördag =)


Idag har det varit en riktig trötthetsdag, vi har varit jättetrötta båda två.

Imorse vaknade jag strax före halv 9, inte pigg men inte jättetrött heller. Efter ca 30 min hörde jag att Jesper fortfarande sov på sitt rum, och jag kände mig väldigt trött, så jag somnade om. Sedan vaknade jag halv 11, då gick jag in och väckte Jesper som fortfarande sov också, så jag lade mig bredvid honom och somnade om och vaknade kvart över 12, vad hände där egentligen, jag måste ha varit enormt trött. Och Jesper var uppe till sent inatt och kollade på en film så det kanske inte var så konstigt attt han sov länge.

Så kl 13 åt vi frukost, det är måååånga årsen jag åt frukost så sent, och sedan har vi varit väldigt trötta och sega hela dagen, vi lyckades faktiskt dra oss en sväng till maxi nu ikväll och handlade lite till imorgon.


Igår morse/förmiddag var jag enormt trött på jobbet av någon anledning, och jag kände det att när jag försökte öka tempot (vi hade en del att göra) så blev det bara fel, så jag bestämde mig att ta det lugnt, inte stressa med något. MEN vid lunch och fram tills jag slutade var de tankarna borta ur huvudet, vi hade massor att göra. När Sofia gick kl 13 så hade hon tagit disken innan hon gick för det var en del, och tur var det för när hon hade gått så drog det igång igen, Shaei och jag stod i linen typ hela eftermiddagen, vi lyckades inte preppa någonting och inte heller baka. När det var 40 min kvar tills jag slutade så kom personen som skulle börja när jag skulle sluta halv 4, men vi fick be henne hoppa in direkt. I samma veva ringde chefen upp som jag hade försökt få tag på ca 30 min tidigare, hon sa att jag skulle stanna tills en del saker var under kontroll. Så igår fick jag jobba över 30 min och då var jag bra trött, det tempot i så många timmar är riktigt jobbigt, men roligt ibland ändå, men inte igår. Så ja, jobbdagen igår var väldigt jobbig men ändå lite rolig..


När jag hade slutat åkte jag in till stan och träffade Malin. Vi var och åt på Lydias och sedan gick i lite affärer. Det var väldigt mysigt och trevligt, tack för en väldigt trevlig, mysig och härlig kväll Malin! <3


Imorogn får vi se lite vad som händer, hoppas att vi är lite piggare imorgon än vad vi har varit idag. Nu är det nog snart sovdags, tror filmen är slut om ca 30 min.


Ha en fortsatt bra kväll! =)


//CarroEllen