CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 1/5

Godkväll bloggen!

Ja då var snart denna lediga dagen över. Idag har älsklingen och jag varit en väldigt kort sväng på Backaplan. Jag behövde köpa fotopapper och Jesper skulle också kolla på lite saker, men det slutade med att det bara var jag som hittade det jag skulle ha. När vi kände att vi var klara i affärer (vi var väldigt sega idag båda två och orkade inte direkt gå i så många affärer) så satte vi oss på café Vi. Där drack jag en kopp kaffe och så åt vi varsin brownie som verkligen var supergod. Det cafét kan jag verkligen rekomendera, jag går dit ibland faktiskt och jag tror de bakar det mesta själva och det är väldigt gott, det är också ett väldigt härligt ställe att sitta på, ganska lugnt, inte alls så mycket liv där, café Vi på Backaplan =)


När vi kom hem igen så storstädade vi akvariet, skitjobb men det måste göras (jag brukar överlämna det till Jesper då det är så himla tråkigt jobb men idag fick jag vara så snäll att hjälpa till). Efter det så fixade vi ordning en collageram som jag fick av Nea i julklapp tror jag det var. Vi skrev ut bilderna och satte i de i ramen, så nu är den klar, nu ska den bara upp på väggen också, bättre sent än aldrig :P =)


 


Igår eftermiddag var vi iväg och grillade med Jespers jobb, det var väldigt trevligt. Efter det gick älsklingen och jag ner till Götaplatsen för att kolla på cortegen. Den var ju väldigt bra i år.


Ja det är väl typ det som har hänt sen sist. resten av kvällen tillbringas i soffan framför tvn och datorn.

Hoppas att ni också har haft en trevlig valborg och första maj =)


//CarroEllen