CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 28/4

Godkväll bloggen!

Ja då var snart denna måndagen över och imorgon är det jobba kväll som gäller, jag bytte ju förra torsdagen mot denna tisdagen för att jag skulle göra annat på torsdagen. Känns en aning segt faktiskt, fast det är ju som torsdag för mig imorgon ändå eftersom att det är röd dag på torsdag, så det är torsdag imorgon och fredag på onsdag typ.. Det tråkiga med att jobba tisdagkväll imorgon är att jag missar ju mitt favorittvprogram, men men.


Idag har vi haft en del att göra på jobbet, och vi har typ haft bastu i hela restaurangen. Hoppas verkligen att de där termometrarna som Göteborgs energi kom och satte upp hos oss förra veckan ska få fastighetsägaren att förstå att vi inte kan jobba i den värmen som vi har på sommaren, och den kylan som är på vintern, hoppas verkligen det kommer att bli bättre. Man blir ju liksom helt koko när man står i den värmen och är igång hela tiden också, man glömmer av vad kunderna ville ha för något eller lägger på fel saker, jättejobbigt. Vi har ju värmefläktar på vintern, men vi kanske borde skaffa kylfläktar också till sommaren...


Igår hade vi verkligen en väldigt lugn dag här hemma, vi var väldigt sega båda två. Vi var nere och storhandlade på maxi och tog oss sedan en liten cykeltur under kvällen. Resten av dagen satt vi vid varsin dator, jag fastnade framför den första säsongen av Mysteriet på Greveholm, kollade på det i ca 4 timmar eller hur långt det nu är, 24*10..


Ne nu är det kanske snart dags att sova.

God natt! =)


//CarroEllen