CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag!

Godkväll bloggen!


Ja då var det äntligen fredag, och jag kan säga att det känns verkligen inte som att det har varit kortvecka, jag är minst lika trött som jag brukar vara när det är vanlig vecka. Men ja, det har gått i ett nu de senaste dagarna.

I tisdags tog vi faktiskt bara det lugnt på kvällen. I onsdags var jag en sväng hos mamma och Nea och sedan åkte mamma och jag till stan en sväng, vi skulle byta en av berlockerna som hon fick i födelsedagspresent. Så i onsdags var jag hemma vid 7 tiden, och då var det bara att göra ordning, äta och lägga sig typ, för igår öppnade jag på jobbet så jag gick upp 5:20. Även igår var det fullt upp, för ovanlighetens skull öppnade jag en torsdag och inte stängde, fast vi hade möte och städkväll på jobbet så vi var inte klara förrän halv 11 igår kväll, gissa om jag var trött då. Tur som jag hade så kom mamma och hämtade mig så sov jag där som en vanlig torsdag. Så ja, imorse, eller hela dagen har jag varit bra trött, jag har tappat saker, vält ut kaffe över hela preppbänken och sådant, jobbigt. Så under eftermiddagen en stund innan jag slutade så längtade jag ingen annanstans än hem till soffan och bara lägga sig.

Men ja, när jag kom hem så hade jag lite saker som jag behövde kolla, innan jag tänkte slänga mig i soffan och ligga där resten av kvällen, men så blev det inte. Strax efter att jag kom hem så började några grannar spela Väldigt hög musik, och bara massa dunka dunka, och detta gör de fortfarande, hallå klockan är över 9 och detta är ett område med Väldigt mycket småbarn.. Hmm. Ja nu har vi liksom stängt alla fönster och dörrar och vi hör de ändå, tröttsamt. Tyvärr är det nästan alltid såhär på just fredagskvällar och även lördagskvällar under sommaren när folk kan sitta ute till sent på kvällen, suck..


Imorgon åker älsklingen iväg på scouter, fast den här gången ska de vara ute på Öckerö tydligen, så han cyklar ditut imorgon förmiddag. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir väl till att tvätta och städa här hemma som behövs.


Tänkte förresten tipsa om en väldigt bra ungdomsthriller som går på svtplay, Vikingshill, den hittar ni här 


Ne nu är det snart dags att sova, jag är verkligen hur trött som helst. Hoppas att ni också har haft en bra vecka =)


//CarroEllen