CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 21/4

Godkväll bloggen!

Då var snart denna långledigheten slut och imorgon är det dags för jobb igen.


Idag var älsklingen och jag i stan en liten sväng, kollade på lite saker till min cykel, men hittade bara en ny ringklocka. Den jag har på cykeln nu fungerar inte när den är våt av någon anledning, lite jobbigt när man cyklar i regn. Sedan tog vi  bara oss en glass och åkte hem igen. Ingen av oss var direkt pigga idag, Jesper kände väldigt tydligt av pollen och var väldigt trött för det, och jag kände bara inte för att vara i stan. Så ja, väl hemma tog vi det bara lugnt ett par timmar innan vi gick och slängde tidningar och kartonger. Sedan var vi en sväng på maxi och handlade lite bara innan vi gick hem och började med maten. Ja nu ikväll har det varit riktig Carromat, pannbiffar med fetaost och soltorkade tomater, till det hade vi pasta, majs och ketchup, mums!


Ja jag skulle väl kunna avsluta och säga att denna helgen har varit väldigt lugn. I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. I lördags var det mest bara en lite småkonstig dag, igår kom Malin hit så var ju vi ute i bergen och fikade i det fina vädret, det var väldigt trevligt, och idag var vi i stan en sväng och sedan typ bara tagit det lugnt. Så ja, denna helgen har varit väldigt lugn, lite för lugn för vår del, men men, så blir det ibland.


Hittade förresten en ett par bilder på datorn, en på den ljusslingan som vi fick jag Jespers föräldrar för ett tagsen och en på Tommy Hilfigerskjortan som mamma köpte till mig när hon var i New york.


   


//CarroEllen