CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken kväll!

Godkväll bloggen!

Ja det blev en sen kväll, vi var inte klara på jobbet förrän strax före 21, så jag fick springa till bussen och var hemma strax före 22. Så nu sitter jag i soffan med älsklingen och varvar ner. Det tycker jag är så svårt när jag har jobbat kvällar, att varva ner, det tar så lång tid, liksom inte en chans att jag skulle kunna sova nu trots att jag är så trött som jag är för jag är fortfarande uppe i varv.

Så ja, vi har haft massor att göra på jobbet idag..


Vad har hänt med mig egentligen, jag har ju knappt skrivit ett inlägg i veckan här under väldigt lång tid, och helt plötsligt har jag skrivit flera stycken på bara några dagar. Det skulle ju kunna bero på att jag satt och läste igenom massa gamla blogginlägg som jag skrev mellan 2006-2009 för ett par dagarsedan. Det var faktiskt ganska kul att se hur jag skrev då och vad jag skrev om. Tyvärr var det väldigt mycket tråkigheter som jag hade skrivit om under de åren, det var mormor som var sjuk och en person som verkligen hotade mig, så det var lite jobbigt att läsa igenom det ändå, fast roligt att se hur man skrev.


Ne nu är det nog snart dags att sova, gött att vara ledig i flera dagar nu, älskar att inte jobba röda dagar och helger, helt underbart! =) Fick ju påskägg från chefen idag också, så har en del godis att äta i helgen, mums! =)


God natt!
//CarroEllen