CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag

God morgon bloggen!

Vaknade halv 8, hela 1,5 timma innan klockan ringer, inget jag gillar en torsdag när jag inte börjar förrän kl 13, segt...


Ja som sagt var, torsdag igen och jag börjar inte jobba förrän kl 13, och sedan kommer mamma och hämtar mig på jobbet ikväll så jag sover där inatt.

Nu under förmiddagen får vi se lite vad som händer, jag borde väl kanske gå en sväng till banken och fixa nytt bankomatkort då det går ut i maj så det kanske jag gör, får se. Annars får jag väl städa lite här hemma. Ne usch torsdagar gillar jag verkligen inte. Visst det är gött med sovmorgon, fast jag vaknar ju nästan alltid runt 8 ändå, men det är ju bara för att jag är jättetrött på onsdagkvällar så jag somnar vid 22 ändå. Och sedan jobba kväll, ne det gillar jag verkligen inte, det är inte alls min melodi. Fast å andra sidan, om jag inte hade jobbat torsdagkvällar så hade jag ju ist varit själv flera timmar under eftermiddagen/kvällen, älsklingen spelar ju innebandy på torsdagkvällar så han kommer ju inte hem förrän lite senare heller... Men men, tur att det bara är en dag i veckan som jag jobbar kväll ändå.


Till helgen får vi se lite vad som händer. Vi har väl egentligen lite småsaker att göra här hemma som vi kanske ska göra, typ lägga undan vinterkläder och ta fram vårkläderna, måste även kolla hur vi har det med skor, om någon av oss måste köpa det och så. Sedan hade jag gärna velat att älsklingen hade åkt ut till Donsö och hämtat sin cykel så hade vi kunnat ta oss en cykeltur också, det hade varit härligt. Och sedan tänkte jag just på något mer som vi också skulle kunna göra, men det försvann lika snabbt ur mitt huvud, kan inte ha varit något viktigt då.


Ne nu kanske det är dags att gå upp och äta lite frukost trots att det är 35 min kvar tills klockan ringer..


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen