CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tredje advent

Godkväll bloggen!
Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. Hela den här helgen känns som att den har varit lite konstig av någon anledning. Igår var vi ju på julbord hos Thomas (pappa) på Hälsö, det var trevligt men lite småsegt. Och tyvärr så gick ju bussarna så sällan så vi var där lite mer än två timmar. Både Jesper och jag var väldigt trötta igår också efter en lång vecka, så det var väldigt skönt att komma hem och lägga sig i sängen redan vid 18 tiden. Så hela denna veckan har jag somnat i soffan runt kvart i 10 precis varje kväll...


Imorse när jag vaknade och skulle sätta på min dator så visste jag att den hade gjort uppdateringar igår kväll. Men ja, jag fick inte igång IE som jag använder, Jesper bara tjatar på mig att jag ska gå över till firefox men jag vill inte det av någon anledning. Men jag iaf, jag satt och försökte få ordning på det i ca 20 min innan jag gav upp och gick in till älsklingen så han fick sitta med det ist. Och ja, vid 12 tiden hade han fått ordning på det, men genom att göra en systemåterställning. Och efter det fungerade det, så det var den uppdateringen av IE som gjorde att det inte fungerade alls för mig, någon mer med samma problem? Så vi fick sätta om så datorn inte gör säkerhetsuppdateringar automatiskt, lite småjobbigt, men men..


Annars idag har vi städat ugnen och städat lägenheten, samtidigt som vi har varit väldigt sega här hemma båda två idag..



När första ljuset brinner

står julens dörr på glänt

och alla är så glada

att fira få advent


När andra ljuset brinner

är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär


När tredje ljuset brinner

vi juleklappar syr

och vi bakar kakor

och har ett fasligt styr



 


//CarroEllen