CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helt slut

Godkväll bloggen!


Nu sitter jag i soffan med älsklingen och har just kollat på tv, 112 på liv och död. Det är faktiskt ganska intressant, man lär sig en del också.


Igår jobbade jag för första gången ett långpass på 9,5 timma. Tidigare har jag sagt nej till det för jag vet att min rygg inte klarar av att jag står upp väldigt länge i streck. Men anledningen till att jag jobbade så igår var för att jag hade erbjudit mig att göra det för jag ville testa på det någon gång för att faktiskt få veta hur jag känner mig de kommande dagarna efterråt. Och igår var det julfest med jobbet (men jag gick inte) så vi stängde redan kl 17.

Så igår kväll när jag kom hem så var jag verkligen helt slut, och inatt vaknade jag en gång med en väldigt konstig känsla som jag aldrig har känt förut, jag kände mig verkligen supertung, svårt att förklara men ja. Och när jag vaknade imorse så var jag enormt trött, jag var jätteseg och ville inget hellre än att få sova vidare. Men eftersom att det blev långpass igår så jobbade jag kortpass idag, 7.30-13

När jag kom till Torslanda så gick jag bara och handlade lite lunch och middagsmat, och även en film, en Fjällbackamorden vänner för livet. Så när jag kom hem så satte jag mig och åt direkt och sedan satte jag mig i soffan med datorn och kollade på filmen. Så min eftermiddag har varit väldigt lugn.

Men ja, vad har jag då lärt mig av att jobba långpass? Jo jag har testat på något "nytt" eller hur man ska säga, jag fick bekräftat för mig själv att jag inte ska jobba så länge, min kropp klarar inte av det, iaf inte i kök, inte stå upp 9 timmar i streck. Så nej aldrig mer långpass, hoppas jag kan fortsätta undvika det i framtiden.


Imorgon stänger jag inte på jobbet som jag brukar göra på torsdagar eftersom att jag stängde igår. Utan imorgon går jag som vanlig dag, 8-15.30, gött faktiskt, jag gillar verkligen inte att sluta halv 9 på kvällen, man har så svårt att somna när man väl kommer hem, och sedan upp och jobba tidigt på fredagen. Men det slipper jag imorgon =) Men ja, imorgon kommer syrran hit en sväng, hon ska hämta och lämna lite saker som hon har glömt. På fredag hoppas jag bara att det blir till att ta det lugnt. På lördag däremot är älsklingen och jag bjudna på julmiddag ute hos Thomas (pappa) så då blir det till att åka dit =)


Ne nu är det snart sovdags!

God natt!

//CarroEllen