CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag och stormen Sven

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i älsklingens säng och bara tar det lugnt, vi är väldigt trötta båda två idag. Natten som var blev det bara några timmars sömn pga stormen, det blåste rakt mot mitt fönster.


Ja gårdagen var bra på jobbet, jobbade med en tjej som jag aldrig har stängt med tidigare, men det gick bra =) När jag skulle hem så missade jag bussen på Backaplan med 1 min trots att jag bad chauffören på den andra bussen att be den vänta. Så jag satt där i 30 min och väntade snällt på nästa, tur att det finns väntrum där iaf så jag slapp stå ute i snöstormen. Så jag var inte hemma förrän kl 22 igår kväll, och så började jag kl 8 imorse, gissa om jag har varit trött idag?!

Igår kväll när jag kom hem så märkte vi att gatulamporna kom och gick, och lamporna i lgh blinkade till ett antal gånger också. Vi hade inte heller något varmvatten, jag som var så frusen när jag kom hem efter att jag fick kämpa mig hem från bussen. När det kom en vindpust så stod jag bara still och försökte hålla balansen, jag kunde inte gå, och när det avtog så flög jag fram, och höll på så ända till jag kom hem, det var rena träningspasset, jag var helt slut när jag kom hem hehe. Så någon varm dusch blev det då inte.

När klockan var halv 11 så tänkte jag gå och lägga mig men då ställde jag mig och kollade upp mot gamla flygtornet och fick syn på något konstigt sken, oranget och väldigt flimrande. Någon trodde det var en villabrand, en annan trodde det var att de eldade på ordentligt på raffinaderiet. Så det satt jag med en stund och försökte hitta på internet vad det var, men om det var en brand så lär det ju stå i Torslandatidningen på onsdag.

Tillslut somnade jag och det var runt halv 12, men jag vaknade flera gånger inatt och sedan vaknade jag typ 15 min innan klockan ringde.. Men men. Jag gillar stormar i vanliga fall, men då vill jag vara hemma, eller iaf inte jobba sent.


Nu ikväll har älsklingen och jag varit och storhandlat till imorgon. Vi ska ha lite adventsmiddag här hemma imorgon redan, ska bli trevligt =)

Så imorgon förmiddag blir det till att greja, laga mat, baka och duka, kanske ska stryka julduken också =)


Trevlig helg på er! =)


//CarroEllen