CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen ny tv och soffbord! =)

God morgon bloggen!

Ja då var det torsdag igen och igår morse när jag vaknade kände jag att jag hade ont i halsen och kände mig verkligen helt slut. Nu när jag vaknade hade jag fortfarande ont i halsen, tung i huvudet och känner mig helt slut i hela kroppen, jag får ju inte bli sjuk nu igen, det var ju bara några veckorsedan jag var det senast.


Igår kom vår nya tv, så nu har vi bytt upp oss från tjocktv till 46 tums LEDtv, lite skillnad, haha. Och så kom även soffbordet, älsklingens säng och hans bokhylla från Ikea. Det vägde 170 kg samanlagt, en del med andra ord.

Syrran var här igår kväll också och hjälpte oss att bära, vilket var väldigt tur att hon gjorde, för en del paket var väldigt tunga. Men ja, vi lyckades få upp det för trappan. Så igår kväll monterade Jesper ihop sin säng och Nea och jag tog soffbordet. Soffbordet valde vi i ek för att tvbänken också är i ek, men tyvärr var det väldigt olika färg på de ändå, tvbänken är mycket mörkare =( Så vi får se hur vi löser det.


När Jespers säng hade kommit på plats och bokhyllan är kvar att sätta ihop så såg man verkligen att det kommer bli för mycket björkfanér i det rummet, skrivbordet, sängen och två bokhyllor på väggen som Malin lämnade kvar. Så vi får väl se vad som händer med bokhyllan.


Bilder på vardagsrummet kommer senare, kanske till helgen =)


Ne nu kanske det är dags att gå upp och äta lite frukost, om några timmar ska jag iväg till jobbet, får se hur mycket jag orkar idag, dumma förkylning =(


Ha en bra dag! =)


//CarroEllen