CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen helg och fullt upp

Godkväll bloggen!

Ja då var det åter fredagkväll då och ännu en vecka som har gått väldigt fort. Imorgon är det redan, eller är det bara en veckasedan Malin flyttade?.. Vet inte om det känns som att det har gått fort eller inte.


Den här veckan har i alla fall varit fullt upp. I måndags grejade Jesper och jag här hemma, packade upp mer av hans saker och så, i tisdags var jag och träffade en kompis en sväng på eftermiddagen, i onsdags var älsklingen och jag i stan och köpte, eller beställde en tv som vi får hem på onsdag. Eftersom att vi sitter så långt ifrån tvn så fick det bli en 46 tummare, så den var lite för stor för oss att släpa med oss på bussen.

Igår jobbade jag ju kväll, fast vi lyckades stänga väldigt snabbt, vi stänger kl 20 och har schema till 20:30 men igår var vi rekordsnabba, vi stämplade ut oss 20:08, så mamma kom och hämtade oss och körde oss till Backaplan så jag var hemma till 21, väldigt gött =) Fast jag var så uppe i varv så jag hade ändå väldigt svårt att somna.


Nu ikväll så har jag bara tagit det väldigt lugnt, älsklingen var på bio själv i eftermiddag/kväll, en film som jag inte ville se.


Imorgon blir det till att plocka undan lite flyttkartonger och sådant, städa och storhandla. Jesper pratade om att ev åka en sväng till Ikea själv medans jag städar så han slipper vara ivägen, men vi får se.

På söndag kommer nämligen Jespers föräldrar och hans kusiner och hälsar på så älsklingen ska baka en tårta tilldess också, en sådan som han gjorde till sig själv när han fyllde år, kladdkakebottnar med vaniljkräm och banan emellan, och choklad ovanpå. Hans kusiner ville ge oss en förlovningspresent =) Det har vi inte fått av någon faktiskt.


Så ja, hela denna veckan och även helgen har och kommer jag ha/haft fullt upp verkligen.


Ne nu kanske det snart är dags att sova.


Trevlig helg! =)

//CarroEllen