CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag

Hejsan bloggen!

Ja då var det torsdag igen då och ännu en dag att jobba eftermiddag och kväll. Det passar verkligen inte mig. Okej om jag typ hade börjat 9-10 och sedan jobbat till tidig kväll eller något sådant, det hade jag nog inte haft något emot, att få sova ut lite på torsdagar är ganska gött ändå, men jag vaknar ju alltid ändå första gången när Jesper går vid kvart över 6, och sedan flera gånger innan klockan ringer vid 9 tiden, så jag brukar ju nästan alltid gå upp runt 8, sådär lagom segt. Och jag som avskyr att vara ensam också. Förr var det inga problem alls att vara själv, det var bara gött, men det var på den tiden när det var full fart här hemma också när mamma och/eller syran var hemma. Ne torsdagar gillar jag inte! (Jag vet att jag skriver om detta typ varje vecka, men det är bara för att jag tycker det är så förbaskat tråkigt att vara själv och blir deprimerad)


Imorgon blir det till att träffa Lisa en sväng i stan och sedan blir det till att åka ut till älsklingen över helgen. Det ska bli mysigt att komma ditut igen faktist. Hösten därute är så mysig på sitt sätt, älskar hösten! =)


Nästa helg fyller ju jag år och då har mamma och Nea bestämt att vi ska åka till sommarstället och plocka svamp, om det nu finns någon, det har ju hittils varit vädigt dåligt svampår. Malin ska med också, så det ska bli trevligt. Älsklingen vill inte med då han inte tycker om att gå i skogen =( Det kommer att kännas konstigt att vara ifrån honom en hel helg, det är inte ofta.. Men men, ska nog överleva ändå, får ha saker att göra bara =)


Ne nu är det väl snart dags att äta lite lunch innan jag ska dra mig till bussen. Hoppas att vi har lite att göra på jobbet idag också.


Ha en fortsatt bra dag! =)

//CarroEllen