CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lite blandat

God morgon bloggen!

Ja det verkar som att det blir torsdagar som jag skriver här nu för tiden, det är väl för att jag tycker tiden går så segt på torsdagar innan jag börjar jobba...


Ikväll blir det till att sova hos mamma,och imorgon ska älsklingen på hajk med scouterna, så då ska Malin och jag ha lite myskväll här hemma för första gången på länge. Och på lördag ska vi också försöka komma på att göra någonting bara vi två. Ja det senaste året så har Malin och jag umgåtts väldigt lite ju, och ja, det beror väl på flera saker egentligen, men men. Så trots att det har varit lite tjafs här hemma denna veckan så hoppas jag att vi kan ha trevligt i helgen ändå =)


Ja nu är det bara typ en månad kvar till Malin flyttar och älsklingen flyttar in. Jag tror det kommer att bli betydligt bättre än vad det är nu. Då tror jag också att Malin och jag kommer ha lättare för att umgås om jag säger så. Det är roligt ett tag att bo med en kompis, men tyvärr inte en längre tid som vi trodde från början.


Nu har jag kommit in i en sådan period då jag vill börja läsa böcker igen. Jag har ju knappt läst några böcker alls de senaste 2-3 åren, och jag har typ inte heller skrivit något som jag också gjorde så mycket förut. Så ikväll ska jag se som jag kanske kan hitta lite trevliga böcker hemma hos mamma som jag kan läsa, och så småningom hoppas jag att jag kan börja skriva igen, jag saknar inspiration för att skriva nu. Men ja, det händer att jag känner att jag bara måste sätta mig och skriva av mig, så då gör jag ju det, men det är sällan.. Tex, de gamla spökhistorierna som jag skrev förr som ni hittar under kategoin "saker jag skrivit" här i bloggen.

Innan jag slutade skriva så var nog det roligaste att skriva dikter och även de spökhistorierna. När jag var mindre så skrev jag väldigt mycket berättelser också, men det blev bara svårt sedan för jag kom aldrig på något bra slut till dem. Jag har en gammal på datorn som jag började skriva i mellanstadiet som inte är klar än, och den är ganska lång.

Ne, för att kunna skriva själv så måste iaf jag läsa andra böcker för att få inspiration.  


Ne nu kanske det är dags att gå upp ur sängen och äta lite frukost, det är tyvärr hela två timmar kvar tills jag ska gå till bussen, och Malin gick för ca 45 min sen, segt!


Ha en bra dag!

//CarroEllen