CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag

God morgon bloggen!


Ja då var det torsdag igen då och jag jobbar i vanlig ordning sent, 13-20:30. Usch jag gillar verkligen inte det, det är så segt, och sedan börja kl 8 imorgon igen. Det tråkigaste är att gå här hemma själv under förmiddagen, iaf två torsdagar i månaden, de två andra torsdagarna börjar Malin också sent så då är jag inte själv. Fast ja det är ju bara ca två månader kvar av det sedan flyttar ju Malin =( Det kommer att bli tomt och tråkigt, men samtidigt tror jag det blir bättre på sikt, tror det är lättare att umgås när man inte bor ihop.


Tja, det senaste har det inte hänt så mycket i mitt liv faktikst, allt ser typ ut som vanligt, eller ja, Jesper och jag förlovade oss i somras för er som inte redan visste det =)


Nu känns det verkligen att hösten börjar närma sig, det är kallt på kvällarna och det blir mörkt tidigt, ja redan vid halv 9 är det ju mörkt ute, känns väl inte så jätteroligt när man jobbar sent, men men. Jag gillar hösten, den är så mysig, men jag saknar faktiskt redan sommaren, antagligen bara för att det inte blev som vi hade tänkt oss denna sommaren. Men men, så är det ibland.


Till helgen åker vi ut till älsklingen. Han bor hos oss mer eller mindre helt nu, han är knappt hemma på Donsö någonting, bara när vi åker ut typ varannan helg blir det väl ungefär. Jag tycker om att vara därute under helgen, man träffar tro det eller ej mer folk där än vad jag gör när jag är hemma på helgen. För om jag är hemma på helgen, då är jag hemma oftast. Men därute träffar vi hans föräldrar, sitter och pratar med de bla, det tycker jag är trevligt =)


Ne usch nu känner jag mig sådär deprimerad över att jag har hela två timmar kvar innan jag ska åka hemifrån, jag vill inte vara själv hemma... Det var faktiskt bättre i somras när jag började kl 12, så  jag gick en timme längre på torsdagar, och sedan en timme kortare på fredagar, för då hann jag hem och hämta väskan också på fredagen om vi skulle ut till älsklingen, det var mycket bättre, och jag var inte heller själv så länge på morgonen. Nu för tiden vaknar jag ju vid halv 7 när älsklingen går och sedan vaknar jag igen vid 8 tiden utvilad. Lördagar är typ enda dagen som jag faktiskt sover lite längre, typ till 9. Men men.


Just det ja, vi har fått syrrans fiskar, en guldfisk och en slöjstjärt. Förra veckan var vi iväg och köpte nytt akvarium till de, och ja de verkar trivas bra =)


Ne, det kanske är dags att gå upp ur sängen. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen