CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Semester

God morgon bloggen!

Första dagen på semestern och jag känner mig verkligen helt slut, Malin har smittat mig med sin förkylning.


Men ja, det är äntligen semester, och ikväll ska Malin, mamma, Diana och jag åka på allsång på Björkö, det ska bli trevligt. På lördag ska älsklingen och jag på bröllop, hoppas bara inte förkylningen blir värre, och om två veckor och en dag blir det kryssning i tolv hela dagar, längtar sååå! =)

Nästa vecka blir det sommarstället är tanken, kom just bara på att nästa vecka firar älsklingen och jag fyra hela år tillsammans, kanske inte ska åka bort då, vi får se.


Ja så det händer en del nu under semestern, jag kommer nog inte vara hemma så mycket. På sommarstället har jag sagt att jag kan måla lite saker. Mamma håller nämligen på att göra om köket där, och så var vi på ikea igår och köpte hyllor som vi ska ha ist för skåp, så de ska jag måla, sedan var det även några stolar som skulle målas. Och mamma vill att jag ska vara med däruppe en hel vecka, men det vill jag inte, det är för långt, iaf för långt att vara ifrån älsklingen. Vi får se hur nästa vecka blir.


Tja, idag var det prat om att vi skulle ut och sola och bada innan vi åker ut till Björkö, men det är inte såpas bra väder för det. Så idag blir det nog till att greja här hemma lite och kanske börja packa också, ringa hit mamma lite tidigare så kanske hon kan hjälpa mig lite med kläder inför resan, ja jag tycker om att börja packa tidigt, iaf om jag ska vara borta största delen av nästa vecka. Eftersom att vi ska åka norrut så behöver jag ju ha med mig lite tjockare käder, så det måste jag kolla så jag har.

Det blir tredje gången som jag åker till Norge. Mamma, Cissan, Aina och jag var ju i Oslo ett par veckor innan det hände på Utöya, då var vi bara där en dag. Förra året var ju älsklingen och jag på kryssning i Norge en vecka, men den gick bara upp till Geiranger som ligger i södra Norge typ, eller nästan i mitten. Och i år blir det åter kryssning igen, men den här gången blir det allra längst upp i Norge, vi ska runda Nordkapsklippan och åka till Honningsvåg. Det ska bli så himla roligt, trevligt,mysigt och härligt. Bara se ishavet framför sig, tänk var fräckt =)


Ne nu kanske det är dags att gå upp ur sängen och äta frukost, Malin verkar sova ännu, sömntutan, men som hon skrev till mig i sms igår när hon var påväg hem "nu är jag fri!" Igår var hennes sista dag på Hönö hotell, nu slipper hon all skit därifrån, är så glad för hennes skull =)


Ni får ha en bra dag! =)

//CarroEllen