CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helgen

Godkväll bloggen!

Ja då var redan första dagen på denna veckan avklarad. Idag har vi haft massor att göra på jobbet, och imorse, eller hela förmiddagen var jag verkligen jättetrött av någon anledning, men när väl lunchen drog igång då hann man inte känna att man var trött, då var det bara jobba på.

När jag väl kom hem i eftermiddags satte jag mig vid datorn direkt och kollade på en serie på svtplay och bara tog det lugnt. När älsklingen kom hem lagade han mat och så gjorde vi oss ordning för natten och satte oss och kollade på den senaste Morden i Midsomer. Så vi har haft en väldigt lugn och skön kväll.I fredags var Malin, Lisa och jag på Gyllene tider konserten på Ullevi. Det var jätteroligt verkligen, tack tjejer för en trevlig kväll. Vi var lite över 42000 personer där den här gången, lite skillnad mot vad vi var 2004, då var vi ju nästan 59000 personer. Men det var en helt underbar och oförglömlig kväll =)


I lördags var det ju någorlunda väder, solen tittade fram lite då och då, men det var ändå varmt, fast det blåste. Men mamma, älsklingen och jag var ute i Tumlehed några timmar. Jesper var den enda som gick i vattnet litegrann, både mamma och jag tyckte (som vanligt) att det var för kallt. Mamma och jag är ju lika mycket badkrukor båda två, vi brukar ha som kännetecken att när man inte ser några maneter alls så är det tillräckligt varmt för att bada (för er som inte vet det, när det är öer 20 grader i vattnet, eller runt där så lägger sig alla maneter på botten). Men även det var en väldigt härlig dag. Jag har verkligen saknat att bara ligga ute så på bergen, fast jag vill ju ha något att göra samtidigt, och ja, jag gick runt lite, satt och kollade på krabbor och sandskäddor (miniplattfiskar) och hjälpte mamma med korsord. Vi var ju alltid ute så under somrarna när vi bodde på Hälsö, och även första året vi bodde här, men sedan har vi inte varit det så mycket, så det var väldigt härligt. Jag är väldigt glad över att jag fick med mig älsklingen också för första gången ut så, han vill ju aldrig det annars för han tycker bara det är för varmt. Tack älskling för att du följde med <3


Igår grejade vi här hemma. Malin och jag rensade lite utanför, klippte buskar och så. Ja det var väl typ det vi gjorde.Lägger upp en bild från Ullevi i fredags.


 


Ja vi hade väldigt bra platser =)


Ne nu är det nog snart dags att sova, jag är helt slut efter denna dagen.

Hoppas att ni ha haft en bra helg.


//CarroEllen