CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Längtar till semestern

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen och funderar på att snart sova.

Nu märks det verkligen att det är sommar, det har varit kanonväder denna veckan, och vi har även en hel del att göra på jobbet. Det är roligt att ha att göra, men jag är helt slut när jag kommer hem efter en jobbdag.


Ja nu är det lite mer än 1 månad kvar tills älsklingen och jag åker på kryssning till Norge och Nordkap. Det ska bli så himla roligt, trevligt och härligt, längtar hur mycket som helst. Jag minns det från förra årets kryssning som vi gjorde, även den till Norge (fast inte riktigt samma som i år) när vi var ute på öppet hav, man såg inte land någonstans, man kände sig så himla liten då, en väldigt konstig känsla faktikskt.


På fredag ska Malin, Lisa och jag till Ullevi och se Gyllene tider, även det ska bli väldigt roligt. Det ska bli intressant att se hur många vi är där den här gången. Förra gången, för nio årsedan var vi ju 58977 personer och såg samma band, det var riktigt roligt minns jag. Undra om de slår det rekordet denna gång?..


Tja, det händer en hel del för mig i sommar, även en del småsaker, ska på en minisemester med mamma och syrran en helg till Kivik, och så måste jag åka till sommarstället i år också. Där var jag ju knappt någonting förra året eftersom att jag bara hade två veckors semester, i år har jag fyra veckor, underbart! =) Och så ska älsklingen och jag på bröllop också, det händer lite av varje =)


Ne nu är det nog snart dags att sova. Imorgon blir det till att jobba eftermiddag/kväll och sedan sova hos mamma som jag brukar, ska bli trevligt.


God natt!

//CarroEllen