CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Övertalad

Godkväll bloggen!

Jag tror Jesper har lyckats övertala mig nu om att åka på kryssning i sommar. Jag vill jättegärna åka iväg, men jag tycker att det blir försent på året. Det blir liksom en kryssning till Nordkap som avgår från Göteborg den 16 augusti. Så det blir ju ingen midnattssol att se tyvärr, men samtidigt är det så mycket annat som händer. Liksom bara att åka iväg och leva lyxliv under 12 dagar, maten står på bordet, någon bäddar sängen åt en, städar osv. Det är helt underbart.

Det som jag tycker är lite jobbigt nu då är att kryssningen är ju så sent, och egentligen så börjar jag jobba den 18 augusti igen efter fyra veckors semester, och i början av augusti ska vi iväg på bröllop. Så i så fall måste jag prata med chefen om att få be om att flytta min semester 1,5 vecka fram. Så vi får se om det går bra, men det känns som att det borde göra det. Det känns väl bara konstigt tycker jag att jag har sagt till alla när jag har semester men så flyttar jag den. Sedan är det ju det att om vi åker iväg så blir det inte sommarstället så mycket som jag hade önskat heller, fast samtidigt har vi faktiskt två hela veckor innan kryssningen som vi också ska göra något, det jobbiga där är väl då att ta det lugnt. Det hade varit bättre om kryssningen var i början av semestern och inte i slutet, jag som får sådan resfeber hehe.

Så till veckan måste jag kolla upp det ang semestern. Och om det nu går bra för både Jesper och mig att flytta vår semester så bokar vi kryssningen i veckan =)


//CarroEllen