CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Varit i stan

Hejsan bloggen!


Nu ligger jag hemma i sängen och hostar som en tok och är väldigt förkyld. Det är så himla typiskt att jag skulle bli sjuk just denna helgen, samma helg som älsklingen är på scoutläger.

Trots att jag inte mådde så bra igår så hade mamma, Nea och jag planerat att åka till stan och shoppa och köpa choklad för 500 kr med ett presentkort som mamma hade vunnit på ett lotteri. Det var på Sibräcka choklad som ligger i Kronhusbodarna. När man kom in innanför den dörren så blev man verkligen fascinerad över all choklad, en perfekt butik för oss tre som älskar choklad och kaffe.


Så igår fick vi köpt massor av choklad, kaffe och te, hur gott som helst. Det är verkligen ett ställe som jag kan rekomendera att gå till, det var inte så dyrt som man trodde heller faktiskt, chokladbollar som de hade i flera smaker kostade faktiskt bara 20 kr. Deras hemsida hittar ni här

Jag fick även köpt mig en ny handväska, en ljusblå jättefin och ett pannkaksjärn.


Igår kväll när Malin och jag kom hem så satte vi oss och kollade på en serie på svtplay "The icecream girls" Den var jättebra och väldigt spännande.


Idag blir det bara till att ta det lugnt, i alla fall för min del. Egentligen borde vi städa och greja här hemma men det orkar inte jag alls idag, avskyr att vara förkyld, framför allt när älsklingen inte är hemma. Tur att jag har Malin då som håller mig sällskap <3Här kommer en bild från igår när vi satt och fikade på all choklad och drack gott kaffe från cafét i Kronhusbodarna.

 


Ni får ha en bra dag! =)


//CarroEllen