CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag

Godkväll bloggen, eller vad man säger halv 1 på natten.

Förlåt för min enormt dåliga update här men jag har verkligen tappat att skriva här, jag har typ inget att skriva om eftersom att det inte händer så mycket i mitt liv just nu..

Men ja, förra helgen var Malin, Jesper, Jespers föräldrar och jag en sväng på Hammarkullefestivalen, det var helt okej, men väldigt mycket folk. Efter det åkte vi en sväng till trädgårdsföreningen och fikade på Rosencafét innan vi åkte hem. Så förra helgen var väldigt trevlig =)


Idag har vi bara varit hemma, Nea har varit här några timmar idag också. Nu ikväll så var det egentligen planerat en personalfest med jobbet i Slottskogen, men pga av det dåliga vädret med regnkaos och åska i stan så blev det inställt. Konstigt nog hade vi här ute inte mer än lite muller bara, inte en regndroppe, lite mysko.

Så denna kvällen har vi tre här hemma legat på balkongen och löst korsord. Vi drog ut lite madrasser, täcken och kuddar, riktigt mysigt =)


Imorgon ska vi åka en sväng ut till Hälsö. Det ska faktiskt bli trevligt, var ju nästan ett årsen jag var där senast. Så imorgon hade jag tänkt att vi ska gå en härlig promenad därute också, det var flera årsen jag gjorde det, se hur det ser ut nu liksom =)


Ne nu är det nog dags att sova tror jag. Hoppas att ni har haft en bra dag =)


//CarroEllen