CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Blandat inlägg

Godkväll bloggen!


Nu sitter jag hemma själv och bara tar det lugnt, Malin är iväg på kören och älsklingen som kommer hit ikväll jobbar sent idag.

För ovanlighetens skull känns det faktiskt väldigt härligt att sitta hemma själv vid skrivbordet, inte ha några måsten kvar idag och mer eller mindre tyst, bara bilar och folk som man hör utanför ibland, och såklart det viktigaste när man är ensam hemma en kväll, lite gott att tugga på, idag är det oreokex.


Denna dag har varit en aning konstig. Att jobba med en person som man inte är så van vid och samtidigt ha en praktikant också kan bli ganska snurrigt tycker jag, men det är trevligt ändå. Men ja, idag har jag också varit lite småsjuk. Det började redan igår, jag hade lite feber när jag kom hem igår eftermiddag men sedan tog jag en tablett imorse innan jag gick till jobbet, men ja, efter lunch idag var jag helt slut, men senare under eftermiddagen mådde jag okej igen, mysko.


Imorgon är det i alla fall jobb som gäller, sedan åker jag hem till mamma ett par timmar innan jag åker tillbaka till jobbet igen. Imorgon kväll ska vi ha "städkväll" och julpyntskväll på jobbet, det ska bli trevligt =) Så då sover jag hos mamma imorgon för första gången. Ska bli trevligt, se hennes nya badrum också som stod klart idag =)


Ja nu börjar ju äntligen vintern närma sig. De säger att det ska bli kallt i slutet av veckan. Det har inte jag något emot för jag vill börja använda mina underbart varma och goa tröjor nu! Jag köpte ju flera riktigt varma tröjor förra året, och även i år har jag köpt två st. Aja. På lördag är det ju första december också och då börjar julkalendern, den får man inte missa i år. Det är ju fortsättning på "Mysteriet på Greveholm" så nu har vi sett ettan här hemma, färska upp minnet lite =)


Ne, jag kanske ska sätta mig och kolla på en film eller något.


Ha en fortsatt bra kväll! =)


//CarroEllen