CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Konstigt inlägg..

God morgon bloggen!

Lördag idag, det känns helt underbart!


Nu satt jag och kollade igenom bloggen lite och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag önskar att jag hade haft mer att skriva här nu för tiden, men sedan jag tog studenten för 2,5 årsen så har det inte hänt så mycket i mitt liv, varje vecka är mer eller mindre densamma. Jag jobbar där jag stortrivs, bor med Malin som jag knappt umgås med känns det som. Hon har så mycket danser och grejer som hon är på nästan varje dag, och på helgerna träffar jag älsklingen. Malin och jag umgicks betydligt mer innan hon flyttade hit. Det känns väldigt tråkigt men jag hoppas verkligen att vi kan börja umgås "på riktigt" igen, inte bara städa och laga mat tillsammans under de få dagarna som vi träffas på en vecka.


Jag träffar inte heller så mycket annat folk, jag känner att jag inte hinner med det. När man kommer hem efter en dag på jobbet så är man helt slut, står i kök hela dagarna. Och på helgerna är man så trött i kroppen så man vill bara ta det lugnt, men ändå inte. Jag känner att jag måste försöka hitta någon vändning i mitt liv, jag vill att det ska hända mer saker, jag vill ha mer roligt, inte bara låta den mesta av tiden gå till jobbet, jag vill träffa mer vänner...


Ja det finns ju ordspråket "det blir vad man gör det till" men jag vet inte hur jag ska göra för att ändra på detta, få mer energi till annat...


Usch detta kändes som ett väldigt konstigt inlägg..


Idag blir det i alla fall till att ta det lugnt, Malin har varit förkyld en vecka, Jesper har blivit förkyld så nu lurar väl bara en förkylning för min del bakom hörnet också, nej det hoppas jag inte.

Vädret är väl inte det roligaste men just nu verkar det som att det är uppehåll i alla fall, får väl se om vi tar oss en promenad idag, hade nog behövt det känner jag.

Just det ja, sedan är det ju den där mannen med screammask som går runt här i Torslanda också, känns väl sådär att gå ut här då när det är mörkt ute. Tydligen har han hållt till bara några min gångavstånd från oss, känns väl inte så jätte trevligt. http://www.expressen.se/gt/man-i-scream-mask-attackerade-11-aringar/


Ja det blir väl till att greja lite här hemma idag ocskå, det ser ut som ett bomdnedslag i vårat förråd. Jag kanske ska försöka packa upp mina två sista flyttkartonger också nu efter ett halvår.


Malin verkar vara en sömntuta idag, sover fortfarande, bara älsklingen och jag som är vakna. Men ja, vi borde väl gå upp och äta frukost, klockan är ju snart 11.


Ha en bra dag!

//CarroEllen