CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

God morgon bloggen!

Det känns så tråkigt att jag skriver så himla sällan här nu för tiden, men jag har ingen inspration att skriva längre av någon anledning.


Den här helgen har jag varit ute hos älsklingen. Igår hade vi en lite trevlig dag. Jesper, Jespers pappa och jag hade tänkt gå ner och spela lite bowling men tydligen var det för ovanlighetens skull fullbokat. Istället gick vi hem och så hämtade Jesper sin drake som han köpte förra veckan så den flög vi med i ca 1 timma ist.

Under kvällen eldade vi i kaminen och vi gjorde varm banan med choklad då vi också bjöd ner Jespers föräldrar så satt vi och åt och kollade på våra Norgebilder som Jespers pappa inte hade sett än. Så ja, det var trevligt igår =)


Veckan som kommer så lär det bli fullt upp, Malin kommer ju inte hem förrän på lördag, på min födelsedag, men Thomas ska ev komma och måla en vägg i mitt rum. Sedan ska jag även storstäda, vara kattvakt åt Dianas katter, mata de måndag-onsdag, och så har jag även lite saker som måste bli klart till inflyttningsfesten/födelsedagsfesten på lördag, behöver höra med mamma om dukar och lite sådant. Och på torsdag får jag nog börja med chokladformarna också. Jag ska nämligen göra de väldigt goda zuccerini, chokladformar med mousse, och jag ska göra de i småbrödsformar, de blir så söta då, och så ska jag göra två olika, hälften med mörk chokladmousse och andra halvan med hallonmousse. Det gjorde jag på midsommar ett år och de blev väldigt goda, lite pilljobb med de som jag gillar =)


Ne nu är det snart dags att gå upp. Idag får vi se lite vad som händer, om Jesper ska spela tennis eller om vi gå ut och flyger med draken igen, de säger ju att det ska blåsa en del även idag, men vi får se, ikväll ska vi åka hem igen iaf.


Ha en bra dag!

//CarroEllen