CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

God kväll bloggen!
Ja nu var det ett tagsedan jag skrev här sist. Och ja, sedan sist så har det inte hänt så mycket i mitt liv, det har varit väldigt lugnt. Denna veckan har Jesper varit här en hel del vilket har varit väldigt trevligt. Malin har ju dans eller sång nu för tiden nästan varje dag så jag sitter ju vanligtvis själv på kvällarna nu, så då har älsklingen varit här iaf denna veckan =)

I helgen har vi tagit det ganska lugnt faktiskt, men ändå gjort lite saker. I fredags kväll minns jag faktiskt inte riktigt vad vi gjorde, jag tror vi hade lite filmkväll. Igår skulle Jesper och jag åkt in till stan men jag var verkligen helt slut igår, jag orkade verkligen inte det, så igår hade vi en hemmadag då vi inte gjorde annat än tog det väldigt lugnt. Det var väldigt härligt det också, och jag somnade på älsklingens axel framför en film när vi satt i soffan under kvällen. Jag vaknade när filmen var slut och Jesper reste på sig hehe.

Idag var Jesper och jag en sväng på Backaplan. Vi hade tänkt gå på rean på Expert, dock blev det inget av det när vi såg den långa kön som var för att komma in. Så ja, vi gick till lite andra affärer och kollade/köpte lite saker. På Rusta köpte vi bara lite småsaker, sedan har Jesper länge pratat om att han vill köpa en drake att flyga med när det blåser en del ute, så ja, vi gick till Toys R us där han hittade en drake. Sedan var vi även på Chilli där jag köpte mig en helt underbar filt. En sådan filt med vitt foder som finns i många olika färger. Jag köpte mig en sådan turkos och den släpper jag inte ifrån mig nu, jag älskar den, perfekt att ha nu när det är så kallt här hemma innan värmen kommer igång ordentligt =)


Ja detta var en liten update här men nu måste jag tyvärr sova. Imorgon är det jobb som gäller, och tydligen ser denna veckas schema annorlunda ut på jobbet, inte för mig men vi ska tydligen bara vara två st på jobbet under lunchen :/ Aja, får väl se mer imorgon.

God natt!

//CarroEllen