CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag

Godkväll bloggen!

Ja då var denna lugna tisdagen över. Idag har vi som sagt var haft det väldigt lugnt på jobbet, det har varit helt underbart faktiskt. Så idag har vi kommit ikapp oss med städlistan och Sofia gick loss på golvet och skurade en liten del av det riktigt ordentligt, så nu kan "kontrollanten, subway-nissen" i alla fall se att vi har börjat nästa gång han kommer (troligtvis imorgon).


Annars idag har jag tagit det ganska lugnt faktiskt. När jag kom hem satt jag bara vid datorn en stund vilket jag kände att jag behövde. När Malin kom hem så gick vi ner till torget och kollade i affärerna lite, sedan kom vi hem och lagade mat och kollade på Allsång på Skansen. Det är så mycket på jobbet nu, eller ja, de senaste veckorna har vi faktiskt haft ca en dag i veckan då det har varit lugnt, men de andra dagarna är det väldigt mycket att göra så då är jag verkligen helt slut när jag kommer hem på kvällen, och eftersom att det är så stressigt på jobbet och när man kommer hem och ska laga mat och städa så blir jag väldigt stressad hela dagen. Men idag kom jag på att jag jobbar bara denna och nästa vecka sedan har jag semester två veckor, det ska bli helt underbart verkligen, behöver verkligen semester nu. Så på torsdag är det endast två veckor kvar tills älsklingen och jag åker iväg på kryssning, längtar massor! =)

Ja under semestern så åker vi då på torsdagen, så jag är i Göteborg lördag-torsdag. Då är tanken att Malin och jag ska åka in och gå på Lotta på Liseberg på måndagen och då även en heldag på Liseberg om vädret tillåter, sedan ska jag packa, klippa mig och så får vi se lite vad som händer.


Nu ska jag snart sova.

God natt!

//CarroEllen