CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Konstig dag

Godkväll bloggen!

Igår kväll hade jag väldigt svårt att somna, tyckte det var alldeles för varmt på rummet och så låg jag och funderade på lite saker, så det slutade med att jag somnade någon gång vid halv 1-1, så imorse när klockan ringde halv 6 så ville jag verkligen inte gå upp, jag var helt slut. Men ja, jag drog mig till jobbet, jag somnade på 21 an, sedan slumrade jag även till när jag satt på grön, den som bara tar 5 min :P


När jag kom till jobbet så började Sofia prata om att vi skulle ha ett möte på jobbet halv 4 i eftermiddags, det hade ingen sagt till mig, däremot stod det på schemat men jag kollar nästan aldrig på det eftersom att jag har mina tider klart liksom.

När Emelie kom halv 12 så sa hon att mötet var kl 16, både Sofia och jag gick efter schemat där det stod 15:30, så det slutade med att Sofia smsade chefen, det visade sig att hon bara hade skrivit fel på schemat, det var kl 16. Så ja, jag slutade ju kl 15 så jag fick ju stanna kvar på jobbet 1 timma, det var en aning segt faktiskt men ja, sådant får man väl ta ibland.


Under mötet fick vi veta, eller det var väl typ bara jag som inte visste om att ännu en person ska sluta på jobbet =( Det kommer att bli väldigt tråkigt, så nu kommer det bara vara 1 person kvar som jobbade där när jag började, en person förutom Malin (chefen).


När jag kom hem kvart över 5 i eftermiddags så började jag städa här hemma direkt, efter ca 40 min kom Malin hem, då fick hon börja med maten. Sedan har hela kvällen gått typ, och nu är jag verkligen helt slut. Hoppas att jag sover bättre inatt, saknar älsklingen så också <3


Ne nu är det dags att sova. God natt!
//CarroEllen