CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen

Godkväll bloggen!

Ja då var jag åter hemma i Torslanda efter en helg i Bengtsfors. Det har varit helt okej, dock lite småsegt och inte så mycket folk där som jag tycker om när det är, däremot kom faktiskt Nea och hennes kille upp, det var trevligt. Så igår var mamma, Nea Tobbe och jag iväg och kollade på en gammal silvergruva djupt inne i skogen. Vi har varit där några gånger innan men det är lika intressant varje gång =)


Idag har jag städat ett rum i ladugården, ett rum som vi gjorde ordning för många årsen, isolerade, drog in ström, lade golv, målade osv. Så där ska Jesper och jag sova på midsommar hade jag tänkt. Vi har gjort det några gånger tidigare, dock är det inget jag hurrar för egentligen, det är för mycket spindlar där, så därför städade jag där ordentligt idag =)


Även denna veckan blir det fullt upp. Imorgon är det jobb, sedan ska jag hem och städa och laga mat, köttfärssås =)

På tisdag måste jag packa eftersom att Malin, Jesper och jag åker till Bengtsfors på torsdag kväll, då tar vi bussen upp, och så ska jag ut till älsklingen på onsdag då han kommer hem från scoutlägret, ska dit för att hjälpa honom att packa om. Jag längtar verkligen tills jag får träffa honom igen, saknar honom så redan <3 =)

Så helgen som kommer så är jag på sommarstället igen, men då är både Malin och Jesper med, det ska bli väldigt roligt och trevligt, längtar verkligen till helgen redan! :D


Här kommer lite bilder från i helgen =)


       God natt!

//CarroEllen