CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag och shoppat

Godkväll bloggen!

Ja då var denna måndag över, dagarna går så fort, dock tycker jag bara att det är bra, vill att denna och halva nästa vecka ska gå fort. På torsdagkväll åker jag med mamma upp till sommarstället. På fredag tar Cissan studenten så ska fira henne där, sedan är jag där hela helgen, kommer hem på söndag. På fredag åker älsklingen på scoutläger och kommer hem på onsdag, kommer verkligen sakna honom, tur bara att jag är borta över helgen så det är bara måndag-onsdag som jag är hemma då inte han är det.


Idag har älsklingen och jag varit i stan och shoppat lite. Jesper fick köpt lite småsaker och jag fick köpt saker att hänga runt halsen på Cissan på fredag och lite annat, tog kort på mina saker förut, jag köpte även en ljusslinga som inte är med på bild eftersom att Jesper tog med sig den hem för han skall greja lite med den, ska göra lite fint ovanför mitt skrivbord med en hylla och lite lampor.

Tack för en väldigt trevlig eftermiddag älskling och för all hjälp, vad skulle jag göra utan dig?! <3 <3


Här kommer lite bilder, lite av det jag köpte idag och även bilden på fruktfatet som vi köpte på torslandafestivalen som jag glömde lägga ut igår.


 //CarroEllen