CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

God morgon bloggen!

Ja då var det åter söndag igen och jag sitter nu ute hos älsklingen. Malin ligger och sover och älsklingen själv är nere i köket och bakar scones, det ska bli väldigt gott.


För en veckasedan kände jag att jag började få ont i halsen, men då tänkte jag bara att det går över tills imorgon. Tyvärr gjorde det inte det, det blev bara värre för var dag, så denna veckan har jag jobbat 7:30-13 torsdag och fredag. Vad kommer det sig att jag har blivit förkyld typ varje månad de senaste månaderna?.... Men nu måste jag ju hålla mig frisk, till helgen ska mamma och jag (får se om Nea följer med) till sommarstället för Cissan tar studenten, och helgen efter det så är det ju midsommar, då ska vi dit igen hoppas jag, och om ca 1,5 månad så åker ju älsklingen och jag på semester, längtar som tusan verkligen.


Bortsett från att jag har varit sjuk i veckan så var det ju också Torslandafestivalen i onsdags, så det var vi nere på i några timmar, vi hade även tänkt gå ner och kolla vad det var för band som spelade på kvällen, men då mådde jag inte alls bra så det struntade vi i.


Vi gick en sväng i alla affärer nere på torget, även second hand butiken. Där hittade Malin och jag ett fint turkost fruktfat som vi köpte för 20 kr. Jesper hittade ett dataspel och ett pussel.


Vi satt bla. och kollade på "Ljuva toner" när de uppträdde. De är nämligen med varje år och de är såååå bra, tog lite kort då och filmade även Ebba Knutsson när hon sjöng "Euporia"


Här kommer lite bilder och filmer från festivalen, det är inte bara bilder på Ljuva toner utan även också på "Elixia" (eller hur det nu stavas) som dansar zumba, så ska jag snart ner och äta nygräddade scones :D 

 
//CarroEllen