CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag och kanske kryssning i sommar

Godkväll bloggen!

Ja nu är det snart redan en veckasedan jag skrev här sist, det går så fort och jag har fullt upp på dagarna.


Denna veckan har älsklingen varit här onsdag-fredag, sedan åkte jag ut till honom igår och sov där en natt, så nu är jag hemma igen.


En dag när jag stod på jobbet i veckan så slog tanken mig igen om den där kryssningen som älsklingen och jag har funderat på att göra i sommar, men vi har inte velat boka något tidigare eftersom att jag inte har vetat hur min semester ser ut, och för att jag inte visste hur det skulle bli här hemma med saker och ting, och det gjorde att jag kände att jag vill vänta till nästa sommar med den kryssningen. Men nu har jag börjat fundera på den igen, och tydligen är det nu då så att den sista turen för sommaren går just under mina semesterveckor =) Så nu har vi börjat prata om den igen, och kanske att den blir av i sommar, det är lite saker som vi måste fixa tills dess och det är bara två månader kvar, men vi ska ringa och prata lite med det företaget, har lite frågor och sådant ang kryssningen. Så troligtvis blir det av, men vi får se.


Imorgon ska Malin och jag till stan och shoppa lite. Jag måste kolla på skor, har ju inga vanliga skor, bara vinterskor och sandaler. Och så ska vi kolla på duk til köksbordet och lite sådant. Nu säger de ju att det ska bli så himla varmt de kommande dagarna, får hoppas att det stämmer nu också då =)


Ne nu måste jag sova, känner mig helt slut.

God natt!

//CarroEllen