CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Börjar få ordning lite

Godkväll bloggen!

Ja nu är det en veckasedan jag skrev här sist, eller om några timmar är de det.


Denna veckan har det varit fullt upp. Malin och jag har grejat en hel del och har lyckats få det någorlunda ordning, men det är en hel del saker som saknas fortfarande.

Igår var vi faktiskt och storshoppade på Ikea. Malin köpte sig ett skrivbord, jag köpte mig en bokhylla och så köpte vi en golvlampa att ha i vardagsrummet, förvaring till förrådet och lite andra grejer. De flesta saker har vi fått ihop nu, dock saknas dörrarna på bokhyllan eftersom att vi saknade lite verktyg för att sätta upp de, men det får vi göra i veckan.


Jag ska ladda batterierna till kameran så ska jag ta lite kort här hemma, eller just det ja, det har jag gjort, dock ligger de på min mobil som jag fick lämna in i fredags, micen hade lagt av, så nu har jag min gamla ericsson telefon.


Denna veckan blir det ju kortvecka, det är ju röd dag på torsdag. Det är väldigt härligt, då får vi greja lite här hemma. Jag vill i alla fall vara hemma på torsdag då eftersom att vi har varit iväg varje dag denna helgen, igår var vi på Ikea och idag var vi hos mamma och hjälpte henne med lite saker. Så på torsdag tänkte jag greja mer här hemma, har lite saker kvar att städa och lite sådant som jag inte har gjort sedan mamma bodde här. Så det blir det till att göra i veckan.


Nu måste jag snart sova, imorgon är det jobb som gäller igen. Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

God natt!

//CarroEllen