CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Flyttpackningen i full gång

Godkväll bloggen!

Nu ska jag alldeles strax sova, är helt slut efter denna dag.


Helgen har varit helt okej ute hos älsklingen, eller ja, jag låg utslagen i sängen hela lördagen, var sjuk, hade feber och har fått en ordentlig förkylning. Så ja, vi har tagit det väldigt lugnt i helgen.


Idag var förkylningen inte mycket bättre än igår så chefen skickade hem mig vid 13 idag. Då var jag verkligen helt slut, jag ville inget hellre än att sova. Men det gjorde jag inte, har inte gjort det än, istället har jag haft fullt upp trots att jag har varit enormt trött pga förkylningen. När jag kom till Amhult så gick jag till banken och fixade lite saker där. När jag kom hem så åt jag lite, och sedan började jag rensa bland mina saker i bokhyllorna och några lådor. Det var en del saker att slänga, så nu är det bara att flytta undan de sakerna så mamma får med sig bokhyllorna. Det höll jag på med i ett par timmar i streck innan jag var klar med det.

Sedan träffade jag mamma på maxi så gick vi och fixade våra ica-kort. Vi gick även in på maxi och köpte ett tvättställ och en strykbräda till Malin och mig.

När vi kom hem så åt vi lite och sedan började mamma och jag packa lite saker, frigjorde en garderob som jag kan lägga in mina böcker i och lite sådant nu. Sedan fick jag även lagat en kudde nu ikväll.

Så ja, jag är väldigt nöjd att jag har fått gjort så mycket saker idag trots att jag typ har varit sjuk.


Imorgon blir det till att kolla lite dukar som mamma hade med sig från sommarstället, och så blir det till att börja flytta över mina böcker, det är ju trots allt bara 2 veckor kvar.


God natt!

//CarroEllen